Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Facebook Paper"

Etiketa: Facebook Paper

Facebook sot ka njoftuar zyrtarisht për aplikacionin e tyre të ri Paper, të krijuar nga Creative Labs. Për njoftimin si dhe lançimin kjo kompani si duket...