Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Fals"

Etiketa: Fals

Nuk është e pazakontë të shohësh smartphone dhe pajisje tjera false në Kinë. Por në shtetet anëtare të BE-së jo edhe aq shumë. Pikërisht për...