Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "FarmVille"

Etiketa: FarmVille

Marrëveshja ekzistuese midis Facebook dhe Zynga është vendosur të përfundojë, duke kufizuar kështu punën e zhvilluesve të lojëra qe bëjnë për një miliard përdorues...