Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Festival of Code”"

Etiketa: Festival of Code”

“Çdokush mund të programojë, duhet vetëm punë dhe përkushtim” deklaroi 10 vjeçari Lum Axhemi, i cili bashkë me nëntë moshatarë të tjerë do ta...