Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Fiat 500L"

Etiketa: Fiat 500L

Prodhuesi i GPS-ve TomTom dhe kompania e veturave Fiat janë në partneritet te përbashkët për sistemin e ri  te navigacionit qe do të përdoret...