Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Fibër Optik"

Etiketa: Fibër Optik

Një ekip shumëkombësh i udhëhequr nga Universiteti i Kalifornisë Jugore është përshëndetur nga Shtetet e Bashkuara , Kina, Pakistani dhe Izraeli  që ka zhvilluar sistemin...