Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Fire TV Stick"

Etiketa: Fire TV Stick

Amazon sot në mëngjes ka bërë një njoftim të papritur duke lansuar kështu pajisjen Fire TV Stick, dhe kështu ka hyrë zyrtarisht në botën...