Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Firefox 17"

Etiketa: Firefox 17

Edhe pse lansimi zyrtar i versionit Firefox 17 nuk bëhet deri nesër, versioni i fundit i shfletuesit Mozilla nga tani është në dispozicion dhe...