Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Firefox OS"

Etiketa: Firefox OS

Një tablet me sistem operativ Firefox është paraqitur në ngjarjen Computex 2013. Ky tablet është prezantuar në fillim të kësaj në një konferencë për...

Prodhuesi spanjoll GeeksPhone, që ka bërë smartphone-t e parë me Firefox OS për zhvilluesit, kanë filluar sot me pranimin e paraporosive për dy smartphone-et e...

Mozilla ka njoftuar se sistemi i tyre operativ Firefox OS do të filloj nga muaji Qershor fillimisht në pesë vende. Lajmi është dhënë nga...

Mozilla ka në plan të shfaq drejtpërdrejt një konferencë për shtyp në Kongresin Botëror për Celularë (MWC 2013), duke prezantuar kështu platformën e saj të re...

Nganjëherë është mirë që të prisni pak para se të shkarkoni versionet e reja të shfletuesve, aplikacioneve, programeve, etj, përderisa ai version është testuar...

Tani edhe një sistemi tjetër operativ për smartphone, është ky sistemi i parë nga Mozilla i bërë për smartphone dhe tableta, por në dispozicion është...