Tag Archives

3 Articles
Flappy Bird kthehet në Gusht…me krahë me të fuqishëm

Flappy Bird kthehet në Gusht…me krahë me të fuqishëm

FlappyBird-main 1Flappy Bird do të bëjë kthimin e tij triumfues në muajin Gusht. Krijuesi Dong Nguyen ka thënë nëpërmes Twitter se loja e ardhshme në të vërtet do të jetë një version i përditësuar me përkrahje me më shumë lojtarë (multiplayer), dhe do të jetë “më pak e varur (addictive)” se versioni i më hershëm.

Kjo lojë ishte hequr menjëherë pasi që Nguyen kishte pranuar shumë ankesat në lidhje me natyrën e saj të varësisë. Të kthehemi në muajin Mars, kur Nguyen në një intervistë për Rolling Stone na la të kuptojmë se loja do të kthehet përsëri, por nuk kishte treguar kohën.

Tani është e paqartë se si do të jetë versioni i ri më me pak i varur se sa ai që ishte hequr, por mbetet të shihet për disa muaj. Me siguri se nuk do të jetë aq frustruese dhe e vështirë për lojtaret. Nguyen ka thënë se Flappy Bird është shkarkuar më shumë se 50 milion herë. /ameble

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird konfirmon së loja do të kthehet prapë

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird konfirmon së loja do të kthehet prapë

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird, Dong Nguyen kishte shkaktuar debat të madh në momentin kur kishte tërhequr lojën nga AppStore dhe Google Play. Por si duket Flappy Bird do të kthehet përsëri.

I pyetur në Twitter nëse Flappy Bird do të kthehet përsëri, Nguyen është përgjigjur: “Po, por jo menjëherë.” Nuk do të jetë Flappy Bird siç e njohim, por më tepër një lojë të re dhe e përmirësuar, ka thënë Nguyen. Ai që një kohë nuk ka qenë aktiv në rrjetin social Twitter, kështu që këto përgjigje të tij ditët e fundit janë një lajm i madh për dashamirët e lojës së tij.

Nguyen kishte hequr lojën dyqanet online të aplikacioneve menjëherë pasi që loja u bë një hit i madh në tërë botën. Ai kishte njoftuar se fitonte nga 50.000 $ në ditë nga reklamat, por që kishte parë shumë parregullsi nga rrjetet sociale. Që nga koha kur u largua kjo lojë, disa lojë imituese kanë dal në shesh, duke përfshirë Clumsy Bird, Flappy Yeti, and Flappy Bee.

Sidoqoftë, na mbetet të shohim se çfarë do të na sjell Nguyen në të ardhmen. /ameble

Për ata që nuk e kanë parë lojën mund ta shikoni videon e më poshtme: [youtube id=”MBW7fIlsoy8″ width=”600″ height=”350″]

Loja Flappy Bird hiqet nga Google Play dhe iOS App Store

Loja Flappy Bird hiqet nga Google Play dhe iOS App Store

Dje kanë filluar të qarkullojnë lajme se zhvilluesi i aplikacionit Flappy Bird ka vendosur që të tërheq këtë lojë nga dyqanet virtuale më të popullarizuara Google Play dhe iOS App Store.

Që nga koha kur u publikua ky lajm, nëpër internet janë shpërndarë komente të ndryshme duke thënë se kjo lojë nuk do të hiqet nga dyqanet, porse krijuesi i saj po mundohet që të rrisë popullaritetin e tij dhe të lojës përmes këtij “shantazhi”.

Megjithatë kjo lojë vetëm sa ka arritur popullaritetin e saj duke u shkarkuar në më shumë se 50 milion herë në Android dhe iOS, dhe duke siguruar të ardhura në vlerë prej 50.000 $ në ditë.

Por, tani kjo lojë edhe zyrtarisht u hoq nga Google Play dhe iOS, dhe menjëherë pas këtij akti, krijuesi Dong Nguyen deklaroi në postimet e tij se arsyeja se pse vendosi të heq këtë lojë nga tregu ishte pikërisht fakti se të ardhurat e mëdha kishin filluar ti ndryshonin jetën, nga një jetë e thjeshtë në një jetë shkatërruese, dhe këtë ai tha “e urrej”.

Për ata që tani më e kanë të instaluar lojën Flappy Bird në pajisjet e tyre, kjo lojë do të funksionoj pa problem, por nuk do të përditësohet më.

Ne kemi përgatitur një video të shkurtër për ata që nuk kanë mundur ta kenë. \ameble

[youtube id=”MBW7fIlsoy8″ width=”600″ height=”350″]