Tag Archives

2 Articles
Flickr nuk do të funksionoj për gjashtë orë

Flickr nuk do të funksionoj për gjashtë orë

FlickrShërbimet e mëdha në internet zakonisht nuk njoftojnë për atë se nuk do të jenë në funksion për disa orë në një kohë të caktuar, mirëpo Flickr po e bën të kundërtën. Ata kanë njoftuar se nesër me 25 Korrik do të nxjerrin jashtë funksionit portalin e tyre për gjashtë orë. Pra, gjashtë orë shërbimi i tyre nuk do të jetë në dispozicion në internet dhe përmes pajisjeve mobile.

Kjo është për arsye se Flickr ka planifikuar mirëmbajtjen e shërbimit. Ata kanë njoftuar se do të ndalin një orë me herët duke lënë disa foto në sfond gjithashtu për të mos i befasuar përdoruesit, kjo do të ndodhë duke filluar nga ora jonë 00:00 deri në 07:00 të mëngjesit të datës 25 Korrik. |ameble|

Flickr nga tani me 1TB hapësirë pa pagesë

Flickr nga tani me 1TB hapësirë pa pagesë

Kompania Yahoo ka publikuar përditësimin e ri për shërbimin Flickr në ngjarjen që e mbajti në qytetit e New York-ut ditën e Hënë. Me një seri karakteristikash të reja që përfshin ridizajnin e ndërfaqes së përdoruesit dhe hapësira për të dhëna është rritur në 1TB pa pagesë, kompania për ketë thotë se kjo hapësirë​ është e mjaftueshme për të ruajtur 537731 imazhe me rezolucion të plotë nga përdoruesit.

Është shtuar gjithashtu mënyra photostreams dhe një buton në krye për shpërndarje me të lehtë të imazheve në Facebook, Twitter, Pinterest, Email dhe Tumblr. Fotot e vetme do të shfaqen në pamje me ekran të plotë, ndërsa opsioni për zmadhim dhe sfondi i bardhë mbrapa janë hequr krejtësisht.

Flickr nderfaqja

Ky dizajn është përshtatur edhe për pajisje mobile si iOS dhe Android. Përditësimi për platformën Android është në dispozicion nga tani.

Versioni Flickr Pro nuk është me, përderisa shumë nga tiparet e saj tani janë në dispozicion në shërbimin e ridizajnuar Flickr pa pagesë. Nëse ju nevojitet me shumë hapësirë atëherë mund të merrni deri në 2TB për 500 $ në vit. |ameble|