Tag Archives

3 Articles
Flipboard vjen edhe në ueb

Flipboard vjen edhe në ueb

Flipboard edhe në uebQë nga lansimi i Flipboard-it gjithmonë ka operuar vetëm në pajisje mobile. Aplikacioni i ka ofruar përdoruesve informata në lëvizje nga burime të ndryshme, të shfaqura me mjeshtëri dhe në një stil levizës për smartphone dhe tablet. Një version për ueb shfletues nuk ishte menduar deri më tani. Shërbimi Flipboard nga sot ka arritur edhe në ueb.

Flipboard në ueb ka sjellë karakteristikat që ajo ka ndërtuar gjatë viteve, në mënyrë që përdoruesit të cilët tashmë janë duke përdorur shërbimin në një pajisje mobile, të ndjejnë të njëjtën edhe nga një ueb shfletues.

Ueb-faqja e Flipboard-it fillimisht nuk do të ketë shumë reklama, por ato shfaqen më shumë gjatë lundrimit nëpër faqe.

Flipboard nga tani është në dispozicion dhe mund t’ju qaseni menjëherë. /ameble

Aplikacioni Flipboard edhe në Windows Phone

Aplikacioni Flipboard edhe në Windows Phone

Aplikacioni Flipboard është një aplikacion shumë i njohur në platformat Apple iOS dhe Google Android, kurse tani kompania ka filluar me lansimin e aplikacionit të tyre edhe në Windows Phone.

Flipboard më Windows Phone ka filluar kur u lansua smartphone-i i ri Microsoft Lumia 830, mirëpo tani aplikacioni është në dispozicion edhe për pajisjet e tjera me Windows Phone, që kanë 1GB RAM apo më tepër, dhe gjithashtu mund të funksionoj me pajisje që posedojnë versionin Windows Phone 8.1.

Me shumë detaje në lidhje me aplikacionin Flipboard për Windows Phone mund të gjeni në ueb-faqen e kompanisë në ketë link, dhe gjithashtu mund të  shkarkoni aplikacionin falas nga Windows Phone Store. /ameble

Flipboard tani edhe në Google Play

Flipboard tani edhe në Google Play

Flipboard LogoQë nga 2010 aplikacioni Flipboard ka qenë njëri nga më të kërkuarit në Apple Store. Aq shumë është kërkuar të shkarkohet sa që kompania u detyrua që të limitoj numrin e shkarkimeve deri sa u rrit numri e serverëve për të përballuar ngarkesën.

Dhe tani ky aplikacion është në dispozicion edhe për përdoruesit e Android-it, ku për herë të parë u paraqit në Samsung Galaxy S3. Cka ështe Flipboard? Flipboard merr të rejat nga llogaritë tuaja në Facebook, Tweeter, si dhe RSS të portaleve të ndryshme dhe i paraqet ato si një revistë. Gjithashtu i paraqet sygjerimet si linqet interesante me foto dhe komente nga miqtë në formë të artikujve. Artikujt shkarkohen në pajisjen tuaj dhe ju mund të lexoni më vonë edhe kur nuk keni WiFi ose Gprs/Edge/3G/4G.

Provojeni ueb faqen tonë në Flipboard duke kërkuar ameblecom (facebook dhe tweeter).

    

[youtube id=”v2vpvEDS00o” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]