Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Flurry"

Etiketa: Flurry

Një raport i ri tregon se përdoruesit në përgjithësi nuk janë të interesuar të paguajnë për aplikacione të pajisjeve mobile dhe me kalimin e...