Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "fotografi"

Etiketa: fotografi

Siç u vërtetua dhe nga fotoja më e famshme selfie, fotoja e Ellen DeGeneres, një faktor që të limiton gjatë pozimit për selfie është gjatësia...