Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "FoundationDB"

Etiketa: FoundationDB

Sipas raporteve të publikuara nga TechCrunch dhe The Wall Street Journal, Apple ka blerë startup kompaninë për databaza të quajtur FoundationDB. Apple ka konfirmuar...