Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Frigorifer"

Etiketa: Frigorifer

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, sot do të prezantojmë Frigoriferin Side by Side Modeli: RSA1ZTSL1 nga prodhuesi Samsung. Videot zyrtare: https://ameble.gjirafa.com Kapaciteti dhe DimensionetFrigoriferi Side by Side ka kapacitet...