Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Fujifilm X-T1"

Etiketa: Fujifilm X-T1

Fujifilm si duket do të bëj prezantimin e një aparati të ri digjital në formën X-T1. Për ata që e përcjellin fushën e fotografisë dhe...