Tag Archives

2 Articles
Fujifilm me 28 Janar prezanton aparatin digjital X-T1

Fujifilm me 28 Janar prezanton aparatin digjital X-T1

Fujifilm si duket do të bëj prezantimin e një aparati të ri digjital në formën X-T1. Për ata që e përcjellin fushën e fotografisë dhe janë skeptik për foton e mëposhtëm, Fujifilm ka vendosur të bëj prezantimin e këtij modeli pak më zyrtarisht, duke njoftuar nëpërmes uebfaqen së tyre, bashkë me foton e më poshtëm, që thuhet ” X – Coming on January 28th”.

Fuji Film X-T1

Fujifilm ende nuk ka dhënë asnjë informatë në lidhje me karakteristikat e këtij modeli, por në bazë të asaj që ne dimë dhe thashethemeve, X-T1 pritet të shfaqet me dizajn retro (siç shihet edhe në foto), më pastaj thuhet se do të shfaqet me 16 megapikselë APS-C X-Trans sensor II, 8fps me AF tracking shooting, me lens X-mount që ndërrohet dhe vjen me trup të lëkurës së mbyllur që e bën kamerën një pajisje mjaft të dobishme për fotografet të cilët zakonisht fotografojnë jashtë.

Nuk janë dhënë detaje se sa do të kushtojë apo kur do të dalë në treg, por shpresojmë se të gjitha detajet e plota Fujifilm do t’i prezantoj më datën 28 Janar. /ameble

Kamera digjitale “Fujifilm FinePix SL300”

Kamera digjitale “Fujifilm FinePix SL300”

by bmbi 1 Comment

Fujifilm ka njoftuar për daljen në treg të modelit të ri FinePix SL300, duke vazhduar kështu me traditën e njohur te seriave S në kamera digjitale.

Fujifilm ne ketë model ka sjell cilësi në imazhin e fotografisë, është e kombinuar mirë ne dizajn dhe e përshtatshëm gjatë përdorimit dhe transportit. Fujifilm FinePix SL300 përmban 14 megapixel, sensor CCD, sensor për stabilizimin e imazhit, 30x zoom optik 24-720mm, 720p HD Video me 30fps, 3inç LCD ekran i ndriqueshëm, gjithashtu auto-fokusi është përmirësuar dukshëm në këtë model. Bateria që posedon është litium-ion. SL300 vjen me blic të brendshëm dhe pjesën mbajtse për ekstra blic të jashtëm.

Fujifilm FinePix SL300 jap dy vjet garancion dhe është në dispozicion nga kjo javë. |ameble|

[divider top=”0″]