Tag Archives

2 Articles
Fujitsu “LIFEBOOK E-Series” u lansua në CeBIT 2013

Fujitsu “LIFEBOOK E-Series” u lansua në CeBIT 2013

[CeBIT 2013] Fujitsu Lifebook ka lansuar serien e laptopëve “LIFEBOOK E-Series” në ngjarjen CeBIT që po mbahet në Gjermani. Formacion i ri vjen në tri shije: E733 përmban ekran 13 inç më rezolucion 1366X768, E743 më 14inç dhe rezolucion 1600X900 si dhe e fundit 15.6 inç ekranin me definicion të lartë 1366X768.

Seria E është ndërtuar duke përdorur të njëjtën pllakë amë për tri modelet, kjo është arsyeja pse të gjitha portat janë të vendosura në vende të ngjashme për të gjitha versionet. Tipar kryesor i këtyre pajisjeve është pjesa modulare, ku mund të vendosni DVD drive-in, baterinë ekstra, disk drive-in apo edhe një projektorë i dizajnuar për ketë model (shih fotot), ky projektor sigurisht është i përshtatshëm për udhëtarët biznesmen që kanë nevojë për të kryer prezantime përderisa gjënden për rrugë. |ameble| 

[divider top=”0″]

Fujitsu lanson tabletin Android Stylistic M532

Fujitsu lanson tabletin Android Stylistic M532

Fujitsu Stylistic M532 është një tablet 10.1-inç me quad-core Tegra 3, që ka të instaluar sistemin Android 4,0 ICS me një ekran WXGA 1280×800. Hapësira e brendshme e këtij tableti është 32GB. Kamera e pasme është 8 megapixel ndërsa ajo frontale 2 megapixel.

Çmimi i  Fujitsu Stylistic M532 do të jetë vetëm 349 $ dhe së pari do të lansohet në tregun e SHBA-ve. |ameble| [divider top=”0″]