Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Galaxy Gear"

Etiketa: Galaxy Gear

Samsung këtë javë pritet të prezantoj orën e mençur (smartwatch) Samsung Galaxy Gear dhe si duket paraprakisht janë shfaqur disa foto të mundshme të...

Kemi dëgjuar shumë thashetheme gjatë këtij muaji se Samsung është duke u futur në lojë me smartwatch, kohët e fundit gjithashtu kemi dëgjuar se...

Më konfirmimet që vijnë nga ajo se Samsung muajin e ardhshëm pritet të prezantoj pajisjen Smartwatch Galaxy Gear në një konferencë tashmë të planifikuar për...