Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Galaxy Glass"

Etiketa: Galaxy Glass

Si prodhues i smartphone-ve, TV-ve, frigoriferëve, furrave dhe madje edhe lavamanëve, Samsung nuk do të durohet pa e provuar edhe prodhimin e syzeve Smart.Sipas...