Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Galaxy Nexus"

Etiketa: Galaxy Nexus

Canonical ka njoftuar se imazhet dhe burimi i kodit të hapur (open source code) për versionet e smartphone-ve me Ubuntu do të jetë ne...