Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Galaxy Note 4"

Etiketa: Galaxy Note 4

Samsung Note 2 ende mbetet një telefon/phablet mjaft i pëlqyer, edhe pse është i prapambetur në performancë dhe specifika. Falë grupit të programuesve Team...