Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Galaxy Note 8.0"

Etiketa: Galaxy Note 8.0

Edhe pse Samsung, smartphone-in e shumë pritur Galaxy S4 përfundimisht ka vendosur ta prezantoj me vonë ndoshta nga mesi i Marsit dhe jo në...