Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Galaxy Note"

Etiketa: Galaxy Note

A jeni një nga ata përdorues të cilët do të dëshironi një Galaxy Note, por mendoni se një 5 inç nuk është mjaft i...

Galaxy Note është një gërshetim në mes të Smartphone dhe Tablet. As telefon e as tablet, por njëkohësisht te dyjat, një kategori e re...