Wednesday, 23 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Garmin VIRB X"

Etiketa: Garmin VIRB X

Garmin ka këtë javë ka prezantuar dy versione të kamerave të saja të veprimit, Garmin VIRB X dhe Garmin VIRB XE.Modeli Garmin VIRB XE...