Tag Archives

2 Articles
Garmin prezanton modelet të kamerave VIRB X dhe VIRB XE

Garmin prezanton modelet të kamerave VIRB X dhe VIRB XE

Garmin ka këtë javë ka prezantuar dy versione të kamerave të saja të veprimit, Garmin VIRB X dhe Garmin VIRB XE.

Modeli Garmin VIRB XE do të ketë çmimin rreth 400$ dhe ofron një video incizim në formatin 1440p në 30 fps, si dhe 12 megapiksel kamerën për fotografi, ndërsa modeli Garmin VIRB X do të ketë çmimin rreth 299$ dhe ofron një video incizim në formatin 720p në 60 fps dhe 30 fps në varësi të preferencës së përdoruesit.

Në videon e më poshtme janë paraqitur incizimet e ndryshme të bëra me kamerën nga Garmin të cilat si duket do të jenë edhe konkurrent të mëdhenj të kamerave tani më globalisht të njohura nga GoPro.

Të dy kamerat të veprimit nga Garmin, janë rezistent ndaj ujit deri në 50 metra. /ameble.com

Lansohet kamera për vetura “Garmin Dash Cam 10”

Lansohet kamera për vetura “Garmin Dash Cam 10”

Garmin ka lansuar një pajisje të re për synim automjetet në rrugë, Dash Garmin Cam 10, e cila është projektuar për të incizuar atë që shihni para jush. Është projektuar për të incizuar aksidentin që mund të ndodhë gjatë vozitjes, gjithashtu mund të regjistroj automatikisht vendndodhjen dhe pamjet që janë të përfshira në aksident.

Garmin Dash Cam 10

Dash Garmin Cam 10 fillon automatikisht incizimin kur makina apo automjeti fillon lëvizjen, kjo është projektuar që të ngjitet në xhamin e automjetit dhe mund të detektoj gjëra të tilla si frenimin e papritur apo edhe aksidentet, nëpërmes një sensori të integruar.

Kjo pajisje vjen me ekran LCD 2.3 inç dhe lente me kënde të gjëra, plus kartën microSD 4GB për të ruajtur incizimet, gjithashtu ka mundësinë e zgjerimit deri në 32GB.

Dash Garmin Cam 10 është në dispozicion me para-porosi nga Garmin dhe do të shitet me pakicë për 219.99 $, më shumë informacion mund të gjeni në ketë link. /ameble