Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "GB"

Etiketa: GB

Sasia e memorieve RAM të përdorura në smartphone është rritur dhe po rritet çdo vit, sot disa prej top smartphone-ve posedojnë deri në 4GB...