Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "GDC 2014"

Etiketa: GDC 2014

Thashethemet po dalin të vërteta: Sony me të vërtetë ka dizajnuar dhe zhvilluar kufjet virtuale si në realitet që i ka prezantuar në Konferencën...