Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Gesture Controller"

Etiketa: Gesture Controller

Leat (foto: Leap Motion) Së pari Nintendo Wii, pastaj PlayStation Move, dhe kur arriti Kinect menduat që ishte i përsosur. Të paktën kështu ishte deri...