Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Gingerbread"

Etiketa: Gingerbread

Jelly Bean është bërë versioni më i shfrytëzuar nga të gjitha versionet Android. Versionet Android 4.1 dhe 4.2 që zakonisht referohen si "Jelly Bean,"...