Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Givaway"

Etiketa: Givaway

Dhurata është mundësuar nga një dashamirë dhe fans i ynë, Alp Kasemi, i cili dërgoj ketë mbrojtës shumë funksional për t’i dhuruar njërit prej lexuesve...