Saturday, 19 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Glass"

Etiketa: Glass

Google Glass është një pajisje shumë interesante. Një koncept i ri që kombinon smartphone me syze. Momentalisht është vetëm një prototip dhe është duke...