Thursday, 24 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Global Startup Battle"

Etiketa: Global Startup Battle

Ekipi XIIIK i përbërë nga Leart Zogiani dhe Bardh Lohaj ka zënë vendin e dytë në raundin e parë të garës “Global Startup Battle”...