Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Glass"

Etiketa: Google Glass

Një nga të mirat që ka Google Glass është se incizon video shumë lehtë. Kjo është perfekte nëse incizon në ndonjë organizim familjar apo...

Muajin e kaluar Lenovo kishte arritur të patentoj/regjistroj me sukses pajisjen Gadget për kokë dhe me ekran, e projektuar për të konkurruar direkt me pajisjen...

Google Glass në tregun e Anglisë ka arritur javën e kaluar, por pajisja në ketë vend ka filluar t'i kundërvihet shqetësimeve të privatësisë. Gazeta...

Ambicia e Google-it për të fituar para me reklama mund të shkojë më tej se sa mund ta kishit imagjinuar. Kompania është shprehur në...

Për aftësitë e syzeve Google Glass kemi raportuar edhe me herët, për atë se mund të lexohen mesazhe, të bëhen fotografi, video, etj. mirëpo...

Deri më tani, nuk ka pasur asnjë deklaratë zyrtare nga Google për dyqanin online të aplikacioneve për pajisjen Google Glass të tyre, por “The...

Pas prezantimit të parë, gati një vit më herët, specifikat për syzet Google Glass tani janë publikuar nga vet kompania, duke zbuluar se çfarë...

Gjatë muajit të kaluar në SXSW, Google kishte mbajtur një konferencë me titull "Building New Experiences With Glass", ku zhvilluesve u kishte ofruar informacione...

Pyetja është se si ndiheni nëse posedoni syzet Google Glass? Google u është përgjigjur kësaj pyetje duke postuar informacione më shumë rreth projektit Google...

Google Glass është një pajisje shumë interesante. Një koncept i ri që kombinon smartphone me syze. Momentalisht është vetëm një prototip dhe është duke...