Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Gmail"

Etiketa: Google Gmail

Gjatë vikendit është raportuar se Google është në proces të krijimit dhe testimit të një dizajni me ndryshe të ndërfaqes për përdorues të Gmail-it. Google...