Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google I/O 2013"

Etiketa: Google I/O 2013

Konferenca Google I/O Keynote përfundoj dhe solli plotë karakteristika të reja, disa nga to mund ti lexoni me poshtë (orë pas ore), mirëpo video...

Google I/O 2013 Kanë mbetur edhe pak orë para se Google të filloj konferencën vjetore rreth “Innovation in the Open” dhe ngjarjeve te rëndësishme qe ndërlidhen...

Në konferencën për zhvillues nga Google, Google I/O 2013, që do të mbahet gjatë këtij muaji pritet të shohim një numër të gjërave të...

Konferenca vjetore për zhvilluesit nga Google, “Google I/O 2013 developer” është caktuar të mbahet në mes 15 dhe 17 Majit dhe mbahet në Moscone...