Friday, 18 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google I/O 2016"

Etiketa: Google I/O 2016

Gjiganti Google ka njoftuar të martën se regjistrimi për ngjarjen e tyre I/O 2016 do të fillojë nga data 8 Mars dhe do të vazhdoj deri...