Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Maps"

Etiketa: Google Maps

Kompania Google me herët kishte njoftuar se do të sjellë një version të plotë të hartave, ku mund të përdoren pa lidhje interneti (offline)....

Dy vjet më parë, Apple kishte vendosur të heq aplikacionin Google Maps si opsion i parazgjedhur për harta në pajisjet iOS, në vend të...

Muajin e kaluar Gmail u bë aplikacioni i parë Android që ka arritur një miliardë shkarkime, më pas është ditur se edhe Google Maps nuk është shumë...

Përdoruesit e Google Maps tani mund të marrin ndihmë duke ju shmangur bllokimit të trafikut dhe aksidenteve  nëpërmes përditësimeve të Waze-s.Versionet e Google Maps...

Kompania Google ka lëshuar një përditësim të ri për aplikacionin Chrome në Android, duke shtuar kështu mundësitë automatike për përkthim që aktivizohet kur vizitoni...

Google ka përditësuar aplikacionin Google Maps për Android, duke shtuar kështu disa karakteristika të reja dhe duke përfshirë një dizajn të ri për aplikacionin.Versioni...

Në konferencën për zhvillues nga Google, Google I/O 2013, që do të mbahet gjatë këtij muaji pritet të shohim një numër të gjërave të...

Google për vitin 2012 ka pasur mjaft adhurues nga sistemi operativ iOS i Apple-it, sidomos kur ajo ka lëshuar aplikacionin Google Maps për një sistem...

Çfarë ndodh nëse ne teknologji na jepet mundësia për të parë vendndodhjen e skenave të krimit më të fundit përmes një harte, në vendin...

Kur kompania Apple kishte lëshuar iOS 6 në shtator, aplikacioni i tyre Apple maps kishte zëvendësuar aplikacionin Google Maps që ka qenë në modelet e...

Google sjellë plane të brendshme të objekteve (indoor maps) në kompjuterë desktop, duke e bërë mënyrën tuaj të udhëtimit më të lehtë kur gjendeni në një...

Me siguri keni ndëgjuar për problemet që Apple ka me harta ne iOS6 (iPad, iPhone). Çka i nevrikos më së shumti fansat e Apple-it...