Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Nexus 10"

Etiketa: Google Nexus 10

Ditën e djeshme bashkë me LG Nexus 4, kompania Google ka lansuar edhe tabletin e tyre të ri Nexus 10, dhe tanimë kemi specifikat e plota...

Janë shfaqur më shumë detaje në lidhje me tabletën Google Nexus 10. Pajisja Nexus 10 pritet të shpallet të Hënën në një ngjarje që është...