Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Nexus 4"

Etiketa: Google Nexus 4

LG ka njoftuar për modelin me ngjyrë të bardhë të smartphone-it Google Nexus 4, dhe sipas tyre pritet të përurohet ditët e ardhshme në qytetin...

Pas një kohë të gjatë pritje më në fund në duar tona ka arritur smartphone-i Google Nexus 4, smartphone ky i vlerësuar nga ana...

Canonical ka njoftuar se imazhet dhe burimi i kodit të hapur (open source code) për versionet e smartphone-ve me Ubuntu do të jetë ne...

Si duket Google është duke u përgatitur për të lansuar versionin e ri të platformës së tyre për smartphone, Android 4.2.2, i cili është...

Disa nga ne as që patëm mundësi ta porositim, për shkak të shitjes rekorde ndërsa të tjerët që patën atë mundësi filluan edhe me...