Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Nexus 5"

Etiketa: Google Nexus 5

Sot është publikuar përmirësimi i rradhës i Android, i cili ka numri 4.4.3 dhe vjen posaçërisht për përdoruesit e Nexus 5 të kompanisë celulare...

Google pak me herët ka lansuar smartphone-in e fundit Nexus 5 dhe është në dispozicion nëpërmes Google PlayStore. Google ka nxjerr në shitje dy...

Mjaft gjëra janë përfolur rreth pasardhësit të LG Nexus 4, duke filluar nga specifikat harduerike të tij, ndryshimet në sistemin operativ, madje akoma nuk...