Wednesday, 16 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Nexus"

Etiketa: Google Nexus

Google pak me herët ka lansuar smartphone-in e fundit Nexus 5 dhe është në dispozicion nëpërmes Google PlayStore. Google ka nxjerr në shitje dy...

Për smartphone-in LG Nexus kanë mbetur vetëm një muaj larg nga dalja ne treg, ditët e fundit  janë shfaqur më shumë detaje në lidhje më ketë...

Thashëthemet e fundit janë që brenda një apo dy muajve të ardhshëm ne do të shohim një smartphone Nexus, si dhe përditësimin (update) për...

Google është duke përgaditur dy versione të reja të Nexus 7 qe pritet të jenë më të hollë dhe do të përdorin LCD panelet...

Kanë kaluar një vit që nga paraqitja e Samsung Galaxy Nexus dhe nëse Google vazhdon me traditën e saj atëherë shumë shpejt presim pasardhësin...

Ka më shumë se një vit qe HTC nuk ka marr asnjë hap për sa i përket fushës se tablet-ve. HTC ka konfirmuar se është duke punuar në...

Konferenca vjetore e Google-it për zhvilluesit softuerik dhe inovacione I/O 2012, këtë here doli të jetë shumë më shumë se sa një mënyre e...

Ja, ku jemi një dite pasi morëm të dhënat zyrtare të Google që u bënë publike në sesionin e parë te “Google I/O 2012”....

Dhe, çfarë mësuam nga prezantimi i parë i Konferences së Google-it për Inovacione dhe Zhvillim që përfundoi para pak minutave? Shumë gjëra u bënë publike,...