Tuesday, 22 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Play"

Etiketa: Google Play

Para disa ditësh, Asus ZenWatch doli në Google Play me çmimin 199 dollarë dhe me njoftimin që do të vinte së shpejti. Tani kjo...

Dje kanë filluar të qarkullojnë lajme se zhvilluesi i aplikacionit Flappy Bird ka vendosur që të tërheq këtë lojë nga dyqanet virtuale më të...

Një lajm i mirë për përdoruesit / fansat e shfletuesit të internetit Opera. Nga tani ju mund të shkarkoni aplikacionin për Android drejtpërsëdrejti nga...

Të ndëruar vizitorë të Ameble-së,Me kënaqësinë më të madhe duam të ju informojmë se që nga sot portali ynë është bërë pjesë e integruar...

Mësimi i rregullave të trafikut paraqet hapin e parë që duhet të ndërmerr një person gjersa fillon të mësojë ngasjen e makinës, e që...

Një vit pas riemërimit nga "Android Market" në Google Play Store, kompania sot feston përvjetorin duke ofruar dhurata për përdoruesit e platformës Android. Dyqan online për...

Sega ka futur lojën Kingdom Conquest II në dyqanet online AppStore dhe Google Play. Kjo është vazhdim i lojës se njohur Kingdom Conquest origjinal...

Këto janë disa nga Aplikacione më të mira që Google i veçoj për vitin 2012, të cilat mund të shkarkohen nga Google Play. Disa...

Kompania BitTorrent ka lëshuar në dispozicion softuerin për shkarkim μTorrent beta nga Google Play. Pra adhuruesit e μTorrent qe ketë softuer e kanë përdorë...

Konferenca vjetore e Google-it për zhvilluesit softuerik dhe inovacione I/O 2012, këtë here doli të jetë shumë më shumë se sa një mënyre e...

Që nga 2010 aplikacioni Flipboard ka qenë njëri nga më të kërkuarit në Apple Store. Aq shumë është kërkuar të shkarkohet sa që kompania u...