Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google Search Images"

Etiketa: Google Search Images

Njerëzit të cilët nga Google kërkojnë apo shfletojnë për fotografi shpesh bëjnë dy gjëra: shikojnë fotografitë dhe gjithashtu burimin e tij. Google ka ndjekur...