Thursday, 17 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Google TV"

Etiketa: Google TV

Google ka përditësuar Google TV me disa karakteristika të rëndësishme, duke përfshirë mundësinë e kërkimit me zë (voice search) dhe një udhëzues të ri...