Tag Archives

3 Articles
GTA V thyen rekordet duke arritur 1 miliardë $ shitje për vetëm 3 ditë

GTA V thyen rekordet duke arritur 1 miliardë $ shitje për vetëm 3 ditë

Take-Two Interactive ka njoftuar zyrtarisht se vetëm për tri ditët e para ka arritur më shumë se 1 miliardë dollarë në shitjen e lojës Grand Theft Auto V.

Kompania beson se “kjo ka shënuar një rritje të shpejtë apo rekord në shitje për sa i përket video lojërave dhe filma artistikë.” Sipas LA Times raportohet se vitin e kaluar loja Call of Duty: Black Ops  ka arritur të fitojnë rreth 1 miliardë dollarë, por në shitje prej 15 ditëve.

Kryeshefi i Take-Two, Strauss Zeinick, ka thënë se “Grand Theft Auto është një fenomen kulturor dhe Rockstar Games do të vazhdoi të ripërcaktoj se çfarë mund të arrihet në lojëra interaktive. Ne jemi tepër krenar në shitje të jashtëzakonshme dhe në përgjigje kritike ndaj Grand Theft Auto V “.

GTA Online globalisht do të nisë më 1 Tetor dhe do të jetë plotësisht falas me çdo kopje të GTA V.

GTA V është aktualisht në dispozicion për Xbox 360 dhe PlayStation 3 dhe pritet të vijë edhe për PC dhe konsola të gjeneratës së ardhshme. |ameble|

GameStop – Litografi ekskluzive me guidë para-porosie

GameStop – Litografi ekskluzive me guidë para-porosie

Gamestop gtav lithograph

GameStop tani është duke ofruar një litografi ekskluzive arti si një shpërblim për ata të cilët e bëjnë para-porosinë e lojës (The Brady Games Strategy Guide for GTA 5)

Grand Theft Auto V, nënshkrimi i udhëdhëzimeve serike

 • Udhëkalimi komplet i gjith lojës (1 lojtar). Ne sigurojmë strategji për çdo aksion nga kjo pako
 • Mëso çdo gjë që ka të bëj me tre karakteret e lojës (Michael, Franklin, Trevor). Secili prej tyre e ka personalitetin e tij, motivimet dhe shkathtësit e tij
 • Harta dhe Misionet identifikojnë objektivat kryesore, specifikojnë objektivat dhe hartojnë rrugën më të shpejt drejt suksesit.
 • Mbulim i kompletuar i të gjitha aktiviteteve jashtë-misionit dhe mini-lojërave të sotisfikuara.
 • Hartat mbulojnë çdo milje katror të kësaj bote të madhe që është më e madhe së botat e tjera si..(Red Dead Redemption, Grand Theft Auto IV dhe Grand Theft autoSan Andreas).

Grand Theft Auto V, udhëzim i një edicioni të limituar

 • Mbështjellës i fort i përmbledhjes së udhëzimeve.
 • Litografi ekskluzive e zyrtarizuar e Grand Theft Auto V artwork.
 • Një përmbledhje e ilustruar e Grand Theft Auto V.
 • Plus, të gjitha tipet dhe taktikat të cilat janë përfshirë në nënshkrimin e udhezuesit serik.

Përditësimi në shtetet si në vijim:

 • SHBA : GameStop, BAM!, Bestbuy
 • Kanada : EB Games
 • Angli : GAME UK
 • Australi : EB Games
Video prezantimi i parë i lojës GTA V

Video prezantimi i parë i lojës GTA V

Është publikuar video e parë e lojës Grand Theft Auto V që shfaq detajet e çdo karakteri qe luajnë një rol në ketë lojë dhe tregon se si mund të kaloni në mes roleve madje edhe gjatë disa misioneve për të arritur avantazhe.

Në video është shpjeguar gjithashtu se si mund të rregullojmë veturat, pastaj mund të bëjmë yoga, luajmë golf, bëjmë gjueti me kafshët, të blejmë në tregun e aksioneve si dhe shumë tjera. Të gjitha këto janë të paraqitura me efekte mahnitëse. GTA V pritet të filloj shitjen më 17 Shtator në konsolat PlayStation 3 dhe Xbox 360.

[youtube id=”N-xHcvug3WI” width=”600″ height=”350″] |ameble|