Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Handwrite"

Etiketa: Handwrite

Google ka njoftuar për një funksion të ri kërkimi për smartphone dhe tableta. Ky funksion i ri quhet Handwrite(dorëshkrimi), kjo ju mundëson qe të...