Monday, 21 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Hangouts"

Etiketa: Hangouts

Google ka lansuar aplikacionin Hangouts për sistemet operative Chrome dhe Windows. Aplikacioni i ri nënkupton se nuk keni nevojë të hapni shfletuesin për të...