Sunday, 20 August, 2017
Etiketat Postime të etiketuara me "Harald Haas"

Etiketa: Harald Haas

Në muajt e ardhshëm pritet të shohim dhe dëgjojmë edhe më shumë rreth rrjetit Li-Fi, që është një teknologji pa tela (wireless) që transmeton...